Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kerkohet Punonjes mirembajtjeje

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 20/04/2019

Kerkohet Hidraulik

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 20/04/2019

Pastrim Kimik Kërkon të punësojë Punonjese

Per pastrim kimik. Paga e kenaqshme. Kushte te mira pune. Me eksperience pune, Adresa: Rruga Ura

Botuar më 19/04/2019

Kerkohet Kasiere

E cila mund te merret edhe me faturat.Te kete njohuri ne komjuter, Adresa: Prane shkolles Petro Nini

Botuar më 18/04/2019

FABRIKA E PRODHIMIT TE MOBILJEVE Kërkon të punësojë Punonjese

(femer) per menaxhimin e porosive te klienteve.E interesuara duhet te kete mbaruar nje dege te fakultetit te inxhinjerise, te fakultetit politeknik ose te ekonomise. Aplikantja duhet te jete diplomuar dhe nuk duhet te kete asnje kontakt me shkollen. Paga e kenaqshme. Mund te dergoni CV tuaja ne email:

Botuar më 18/04/2019

Firma S.A.M Kërkon të punësojë Punonjese

Per procese ndihmese prodhimi (me ose pa pervoje pune). Orari punes 07:00 – 15:30, nga e hena ne te premte. Te interesuarit te dergojne CV ne: production@samwear.eu ose mund te paraqiten ne, Adresa: Fushe Mezez, Kashar, prane Top Chanel. Per te interesuarit qe banojne larg fabrikes ju bejme me dije se kompania ka ne dispozicion furgon qe transporton punonjesit.

Botuar më 16/04/2019

Firma S.A.M Kërkon të punësojë Pastruese

Punonjese pastrimi fabrike. Orari punes 07:00 – 15:30, nga e hena ne te premte. Te interesuarit te dergojne CV ne: production@samwear.eu ose mund te paraqiten ne, Adresa: Fushe Mezez, Kashar, prane Top Chanel. Per te interesuarit qe banojne larg fabrikes ju bejme me dije se kompania ka ne dispozicion furgon qe transporton punonjesit.

Botuar më 16/04/2019

Firma S.A.M Kërkon të punësojë Sekretare

Kandidatet duhet te zoterojne gjuhet Anglisht dhe Italisht, paketen Office sidomos programin Exel, te kete etike ne sjellje, deshire e perkushtim per pune. Orari punes 07:00 – 15:30, nga e hena ne te premte. Te interesuarit te dergojne CV ne: production@samwear.eu ose mund te paraqiten ne:, Adresa: Fushe Mezez, Kashar, prane Top Chanel. Per te interesuarit qe banojne larg fabrikes ju bejme me dije se kompania ka ne dispozicion furgon qe transporton punonjesit.

Botuar më 16/04/2019

Posta APD Kërkon të punësojë Motorrist

Te kete eksperience te meparshme ne kete fushe

Botuar më 15/04/2019

QENDRA DIETIKE "SILHOUETTE" Kërkon të punësojë Shperndares

Me motorr. Kushte te mira pune, Adresa: Rruga e Dibres, tek vila "Gold"

Botuar më 13/04/2019