Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Dizajner

Kompania e Sinjalistikes SI.SI-AL

Kërkon të punësojë

Kriteret

(Grafik Dizajner).Te perdori programet corel, draw dhe photoshop Paga neto 50.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com

Kontakte

Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019