Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SEKRETARE

Kompani private

Kërkon të punësojë

Kriteret

Te kete njohuri te mira te gjuhes italiane dhe Angleze dhe njohje baze te paketes MS OFFICE. Eksperienca eshte avantazh. Te interesuarit mund te dergojne nje CV me foto te cilet do kontaktohen nga persona pergjegjes per vazhdimesine. Email:

Kontakte

s.caci19@gmail.com
Dërgo C.V-në tënde!

Botuar më 07/10/2019

)