Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompania Trust Distribution shpk Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: bekimskarra@yahoo.com, Adresa: Rr. Ne fund te Rr. “5 Maji”

Botuar me 17/10/2018

Kompania Trust Distribution shpk Kërkon të punësojë Menaxher/e

Shitje. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: bekimskarra@yahoo.com, Adresa: Rr. Ne fund te Rr. “5 Maji”

Botuar me 17/10/2018

Kompania Trust Distribution shpk Kërkon të punësojë Ekonomiste

(F) Te interesuarit te dergojne CV me foto ne: bekimskarra@yahoo.com, Adresa: Rr. Ne fund te Rr. “5 Maji”

Botuar me 17/10/2018

KONKURS PUNE. JENI NE KERKIM TE NJE PUNE? DESHIRONI TE JENI PJESE E NJE KONVENTE NDERKOMBETARE?SYNONI PAVARSI FINANCIARE? KOMPANIA SHPALL POZICIONET VAKANTE PER Konsulent

Marketingu, Menaxhere Shitje, Menaxhere zyre dhe menaxher i burimeve njerezore. Me te miret perzgjidhen per konventen Nderkombetare ne Florida SHBA ne datat 1-15 janar 2019. Kriteret: Mosha 21-40 vjec. Te kene kryer te pakten arsimin e mesem. Te jene serioze. Te kene aftesi bindese, komunikimi dhe kreativitet. Paga baze start --? 30 000 leke-40 000 leke-60 000 leke plus bonuse te kenaqshme. Per orar interviste kontaktoni ne:, Adresa: 06766 56656

Botuar me 16/10/2018

SHPSF KAPITAL SECURITY Kërkon të punësojë Punonjes

Shertimi me çertifikate nga DPV. Mosha deri ne 50 vjeç. Pagesa sipas standarteve te ligjislacionit ne fuqi, Adresa: Rr. “Ferit Xhajko”, tek Tregu i Medresese. Orari telefonatave: 08:00-15:00 dhe 19:00-22:00

Botuar me 16/10/2018

Kancelari Infiniti Office Kërkon të punësojë Shitese

Te dine te perdorin kompiuterin, te jene te shkatheta te interesuarat te dergojne cv tek infinitipunesime@gmail.com, ose te telefonojne nga ora 9.00 deri ne oren 17.00 ne numrin e meposhtem., Adresa: 50 metra afer qendres Kristal

Botuar me 16/10/2018

EAD AGENTUR Ofrojme punesm ne Gjermani per staf

Mjeksor. Punesimi behet ne Spitalet e Gjermanine Perendimore me paga te standartit Gjerman. E gjithe Procedura falas

Botuar me 12/10/2018

Homeplus Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote |

Detyrat1. Gjetja dhe identifikimi i pronave dhe krijimi i rrjetit të bashkëpunëtorëve.2. Komunikimi dhe vendosja e kontakteve të vazhdueshme me pronarë apo administratorë. 3. Ndjekja e te gjithe procesit qe lidhet me menaxhimin e ndermjetesimit te nje prone. Organizimi i vizitave në pronë, përshkrimi dhe fotografimi i ambienteve që merren në menaxhim.4. Ofrohet shperblim konkurrues ne trreg.Kualifikimet dhe kërkesat1. Të ketë përvojë punë në fushën e shitjeve në terren.2. Të punojnë në mënyrë të pavarur ne terren.3. Të jetë i vetëorganizuar, me aftësi negociuese dhe komunikimi.4. Të jetë i përkushtuar dhe i motivuar.5. Të ketë njohuri të gjuhës angleze dhe njohuri të programeve bazë kompjuterike.6. Të jetë mbi 25 vjec. Dergoni Cv-ne tuaj ne : info@homeplus.al, Tiranë, Adresa: Bllok, Rr. Pjeter Bogdani

Botuar me 11/10/2018

Kerkohet Lavazhier

Paga me %, Adresa: Shkoze, prane ures

Botuar me 11/10/2018

Kerkohet Teknolog

Sallamerie. Me eksperience pune. Paga dhe kushte pune te knaqshme

Botuar me 11/10/2018