Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Fabrika e Lendes pare per mobileri Kërkon të punësojë Punetor

(M). Mosha 20-30 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: 100m perpara rrethrrotullimit te &q...

Botuar me 09/11/2018

Kerkohet Lavazhier

Me eksperience pune., Adresa: Porcelan, Rr. "Kokonozeve"

Botuar me 12/11/2018

Kerkohet Operatore

Ne fushen e sigurimeve. Gjinia Femer. Mosha deri ne 30 vjeç. Te jete pa angazhime. Te dije te perdor kompjuterin. Minimumi arsimin e mesem. Te jete e komunikueshme. Personat e interesuar mund te komunikojne ne nr e kontaktit nga ora 09.00-16.00, Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta, sapo kalon Universitetin Europian te Tiranes

Botuar me 10/11/2018

Fabrika e Lendes pare per mobileri Kërkon të punësojë Punetor

(M). Mosha 20-30 vjeç. Paga e kenaqshme, Adresa: 100m perpara rrethrrotullimit te "TV Clan", Rr. "Marie Kraja", ish ndermarja e llullave, Porcelan

Botuar me 09/11/2018

WEISS PROFIL ALBANIA Sh.p.k. me Seli ne Tirane. Me aktivitet ne fushen e profileve plastike dhe te aluminit Kërkon të punësojë Punetor magazine

Me kohe te plote. Paga, 35000 leke neto dhe kushte shume te mira pune. Mosha 18-40 vjec. Ju lutem dergoni CV tuaja me foto ne adresen e imali-ose te na kontaktoni nga ora 09:00-17:00, Adresa: Tirane

Botuar me 09/11/2018