Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompania e Sinjalistikes SI.SI-AL Kërkon të punësojë Dizajner

(Grafik Dizajner).Te perdori programet corel, draw dhe photoshop Paga neto 50.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com, Adresa: Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019

Kompania e Sinjalistikes SI.SI-AL Kërkon të punësojë Magazinier

Mosha mbi 50 vjeç. Preferohet ushtarak. Paga neto 35.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com, Adresa: Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019

Kompania e sinjalistikes SI.Si-Al Kërkon të punësojë Xhenerik

Per mirembajtje vetura, kamioncina, kamiona. Paga 40.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com, Adresa: Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019

Kompania e sinjalistikes SI.Si-Al Kërkon të punësojë Saldator

Per punime me argon dhe elektrogjen. Paga 40.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com, Adresa: Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019

Kompania e sinjalistikes SI.Si-Al Kërkon të punësojë Axhustator

-Tornitor. Paga 40.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com, Adresa: Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019

Kompania e sinjalistikes SI.Si-Al Kërkon të punësojë Shofer

Klasi C/D+cap. Paga 40.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com, Adresa: Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019

Kompania e Sinjalistikes SI.SI-AL Kërkon të punësojë Teknik

Paga 45.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com, Adresa: Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019

Kompania e sinjalistikes SI.Si-Al Kërkon të punësojë Punetor

Mosha deri ne 50 vjeç. Paga neto 30.000 leke. E-mail: redi.hylviu@yahoo.com, Adresa: Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019

Kompania e sinjalistikes SI.Si-Al Kërkon të punësojë Bojaxhi

Per lyerje me boje akrelike. Paga 40.000 leke.E-mail: redi.hylviu@yahoo.com, Adresa: Rruga sekondare, autostrada Tirane Durres, km 2

Botuar më 19/08/2019

GLOBAL SECURITY Punonjes sherbimi

(Motorrist). Me eksperience pune. Me liçence per punonjes sherbimiPaga shume e kenaqshme. Pune turni I ose II

Botuar më 17/08/2019