Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Punë !!!Sezonale , part time dhe full time. Kerkohen te punesohen: Bashkepunetor/e

Dhe konsulente/ë marketingu. Te jene serioze dhe ambicioze per karrierePaga 30 000 ...

Botuar më 17/08/2018

RE/MAX INFINITY Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote |

Zyrat RE/MAX Infinity kërkojne të punësojnë Konsulent Imobiliar:Nëse jeni energjik, ambicioz dhe në kërkim të një karriere afatgjatë e profesionale, keni aftësi të mira komunikuese, menaxhuese dhe bashkëpunuese atëhere ne ju ftojmë të aplikoni tani në :info.infinity@remax-albania.alKerkesat per aplikantet:1. Te kete mbaruar asimin e larte.2. I/e aftë të përdorë paketën Microsoft Office.3. Preferohet të flasë gjuhë të huaj (Anglisht ose Italisht)4. Eksperienca ne fushen e shitjeve ose ne tregun imobiliar perben avantazh.Menyra e Pageses:1. Pagesa e Konsulenteve Imobiliare eshte me komisione deri ne 40% te totalit te komisioneve te fituara.Aplikimet do të mbyllen më datë 25/08/2018Askush në botë nuk shet prona më shumë se RE/MAX. Rrjeti më i madh imobiliar edhe në Shqipëri!, Tiranë

Botuar më 20/08/2018

Capital Invest Albania Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote |

Dëshiron të bëhesh pjesë e ekipit Capital Invest Albania?Kandidatët duhet të kenë eksperienc në fushën e shitjes dhe:1-Të jenë mbi 23 vjec2-Të jenë natyra profesionale3-Të jenë të komunikueshëm4-Të jenë energjikTë interesuarit te dërgojnë CV në adresën e email-it: alban.pero@capitalinvest.al//////JU MIREPRESIM!/////, Tiranë

Botuar më 20/08/2018

Capital Invest Kërkon të punësojë Agjent immobiliar

Kontrata: Kohe e plote |

Eksperience: 2 vjet, Arsimi: i larte, Leje drejtimi: kategoria b, Gjuhet e huaja: anglisht - italisht, Eksperiencat e mepareshme ne shitje perbejne avantazh, Tiranë, Adresa: Rr.Kavajes - Qender

Botuar më 20/08/2018

Punesim per ne Angli Punetor

(M). Mosha 45-50. I ofrohet dokumentacioni I rregullt per te punuar ne Angli

Botuar më 18/08/2018

Punë !!! Sezonale , part time dhe full time!Kompania ne kuader te zgjerimit te stafit Kërkon të punësojë Konsulente

Dhe menaxhere ne fushen e marketingut.Aplikantet duhet te jene serioze dhe ambicioze per karriere.Paga 30 000- 40 000- 60 000 Leke varesi te pozicionit dhe te kritereve.Mosha : 19 vjeç - 40 vjeçPersonat e interesuar te rezervojne intervisten ne:

Botuar më 17/08/2018

Punë !!!Sezonale , part time dhe full time. Kerkohen te punesohen: Bashkepunetor/e

Dhe konsulente/ë marketingu. Te jene serioze dhe ambicioze per karrierePaga 30 000 - 40 000 -60 000 Lek, ne varesi te pozicionit dhe te kritereveMosha : 19 vjeç - 40 vjeç. Per cdo informacion te detajuar ne lidhje me pozicionet e punes paraqituni prane zyrave me nje CV., Adresa: Tek rruga e Kosovarëve prane Komunes se Parisit,

Botuar më 17/08/2018

Kerkohet Ekonomiste

Mosha 30-40 vjeç, Adresa: Qesarak-Linz

Botuar më 17/08/2018

ILIRIA-shpk Kerkon te punesoje (2) Punetor

( meshkuj ) per repartin e prodhimit te dritareve plastike. Preferohen persona deri ne moshen 35 vjec dhe me arsim te mesem. Eksperienca e meparshme do te ishte avantazh.Te interesuarit te paraqiten ne ambjentet e shoqerise ne adresen:, Adresa: Rruga Bylis nr.26, Tirane ( 500 m mbi QTU ne rrugen dytesore).

Botuar më 16/08/2018

Studio Ligjore T&N njofton të interesuarit, për të aplikuar në një pozicion vakant në profesionin Avokat

Eksperienca profesionale, zotërimi i të paktën një gjuhe zyrtare Europiane dhe performancat e mëparshme në ushtrimin e profesionit do të jenë faktorët përcaktues. Nëse mendon se je zgjedhja e duhur për këtë pozicion pune dhe dëshiron ti bashkohesh skuadrës së Studios Ligjore T&N, je e/i mirëpritur për të dërguar një letër motivimi, cv tënde dhe çdo dokument tjetër që përbën avantazh, në adresën e e-mailit. Ky aplikim do të jetë i hapur deri në datën 25 Gusht 2018. Të përzgjedhurit do të njoftohen me e-mail për ditën dhe orën e intervistimit.Per më tepër informacion klikoni imazhin bashkangjitur

Botuar më 16/08/2018