Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Kompania Trust Distribution shpk Kërkon të punësojë Menaxher shitjesh

Per Tiranen, jugun edhe Veriun. Pagesa 500 Euro. Eksperience mbi tre vjet. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne:

Botuar më 19/05/2019

Kompania Trust Distribution shpk Kërkon të punësojë Agjent shitjesh

Per Tiranen, jugun edhe Veriun. Pagesa 500 Euro. Eksperience mbi tre vjet. Te interesuarit te dergojne CV me foto ne:

Botuar më 19/05/2019

Firme e Shperndarjes se Produkteve Ushqimore Kërkon të punësojë Shofer

Me patente te klasi B dhe eksperience pune. Mosha 25-35 vjeç. Kerkojme dhe ofrojme seriozitet dhe perkushtrim. Page e kenaqshme dhe sigurime, Adresa: Kamez

Botuar më 17/05/2019

Lavazh Kerkon te punesoje 2 Lavazhier

Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Siri Kodra"

Botuar më 17/05/2019

Nje shoqeri shperndarje dhe distribucioni Kërkon të punësojë Menaxhere

Preferohet qe kanditatja te plotesoje keto kritere: -Te kete mbaruar arsimin e larte ne nje nga fushat menaxhim biznesi, menaxhim burimesh njerzore, marketing dhe komunikim. -Te kete aftesi shume te mira menaxhuese -Te punojne ne grup -Te marr pergjegjsi dhe te zbatoj detyrat -Te jete kreative Te interesuarit te kontaktojne ne

Botuar më 16/05/2019

Bio Life shpk Kërkon të punësojë Agjent/e shitjesh

(Med Rep) per nje kompani perfaqesie farmaceutike. Kandidati/a duhet te kete patente makine

Botuar më 15/05/2019

KERKOHET Frezator

Me eksperience pune, Adresa: Ish Misto Mame

Botuar më 14/05/2019

Kerkohet Lavazhier

Pagesa shume e mire+siguracion., Adresa: Prane Spitalit Nene Tereza

Botuar më 14/05/2019

Kerkohet Kasiere

E cila mund te merret edhe me faturat.Te kete njohuri ne kompjuter. Puna me turne (te alternuara), Adresa: Prane shkolles Petro Nini

Botuar më 13/05/2019