Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

PERFAQESUES SHITJESH NJE KOMPANI NDERKOMBETARE Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

* Te kete minimumi dy vjet eksperience pune ne pozicionet e mesiperme, kryesisht ne tregtimin e produkteve dermo-kozmetike. * Te kete kryer arsimin e larte. * Te kete aftesi shume te mira komunikimi. Te disponoje makine dhe patente shoferi te paster. Jeni te lutur te dergoni CV adresen e emailit: info@agnokta.al ose telefononi nga e Hena ne te Premte nga ora 09:00 - 17:00 ne:

Botuar më 26/05/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

MENAXHER SHITJESH NJE KOMPANI NDERKOMBETARE Kërkon të punësojë

Paga: Ofrohet pagese e kenaqshme |

* Te kete minimumi dy vjet eksperience pune ne pozicionet e mesiperme, kryesisht ne tregtimin e produkteve dermo-kozmetike. * Te kete kryer arsimin e larte. * Te kete aftesi shume te mira komunikimi. Te disponoje makine dhe patente shoferi te paster. Jeni te lutur te dergoni CV adresen e emailit: info@agnokta.al ose telefononi nga e Hena ne te Premte nga ora 09:00 - 17:00 ne:

Botuar më 26/05/2020
Ofrohet pagese e kenaqshme

SHITESE RRJETI I DYQANEVE PREMIUM WATCHES & jewerly Kërkon të punësojë

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme +bonuse mbi shitjet+ Siguracione |

Adresa: Rr. Abdyl Frasheri, 100m poshte librit universitar

Botuar më 20/05/2020
e kenaqshme +bonuse mbi shitjet+ Siguracione

ZMERILUES MOBILJESH MOBILERI FATINI Kërkon të punësojë

Paga: Paga shume e mire |

* Me eksperience pune dhe te kene deshire per te mesuar. *Mosha 20 - 45 vjeç, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Casa Italia, kati I

Botuar më 19/05/2020
Paga shume e mire

MONTUES MOBILERI FATINI Kërkon të punësojë

Paga: Paga e kenaqshme |

MOBILJESH *Me eksperience pune ose te kene deshire per te mesuar. * Mosha 20 - 45 vjeç, ofrohen kushte shume te mira pune, Adresa: Tek Casa Italia, kati I

Botuar më 19/05/2020
Paga e kenaqshme

NDIHMES MOBILIER MOBILERI FATINI Kërkon të punësojë

Paga: Pagesa shume e mire |

Mosha 20 - 45 vjeç. Me eksperience pune ose te kete deshire per te mesuar, Adresa: Tek Casa Italia, kati I

Botuar më 19/05/2020
Pagesa shume e mire
)