Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

JEPET ME QERA FUSTAN NUSEJE

Jepet me qera fustan nuse, i ardhur nga Italia, Komuna e Parisit

Botuar më 17/06/2019
20.000 leke

VALIXHE UDHETIMI

Ngjyre bojeqielli, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: shume e mire

Botuar më 15/06/2019
2.500 leke

ÇANTE UDHETIMI

Me doreze dhe rrota, ngjyre bardhe/zeze, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: shume e mire

Botuar më 15/06/2019
2.000 leke

VALIXHE UDHETIMI

Ngjyre e zeze, material cope, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: e mire

Botuar më 15/06/2019
2.500 leke

ÇANTE UDHETIMI

Me doreze dhe rrota, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: shume e mire

Botuar më 15/06/2019
2.800 leke

VALIXHE UDHETIMI

NGJYRE E ZEZE, MATERIAL PLASTIKE, e gjeni tek Shtepia Ofertave 1, Rr."Sami Frasheri", 50m mbi shkollen "P.Nini.Luarasi", gjendja: shume e mire

Botuar më 15/06/2019
3.000 leke

SHITET ORE MURI AMERIKANE, LANDMARC

Me certifikat shitje 1985. Ne gjendje pune, e paster, pa gervishtje

Botuar më 11/06/2019
3.000,00 euro