Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

CIZME LLASTIKU

Me tak katrore, nr.36, te zeza me yje te bardha. 1500 leke dhe cizme llustrafin me take gome peshku

Botuar më 18/02/2019
2.000 leke