BRUMATRIÇE 60KG PER PICA DHE BYREKE,

Si dhe raft metalik 3 katesh me permast 4x3. Shiten te gjitha me çmim

Botuar më 19/03/2018
70.000 leke

SHITET KRYQ

Farmacie

Botuar më 19/03/2018
20.000 leke

SHITEN

Gjendja: shume e mire, 1 frigorifer me banak, me xham, ngrires dhe freskues, Tirane

Botuar më 19/03/2018
70.000 leke

SHITET REKLAME

Gjendja: shume e mire, 70x1.40m

Botuar më 16/03/2018
13.000 leke

SHITEN PAISJET E NJE PASTICERIE

Gjendja: shume e mire, mikser 60 litra, 40.000 Leke. Frigorifer Freskues banak 60.000 Leke. Furre me gaz me 8 tava 40.000 Leke. Frigorifer Reklamues Kollone 70.000 Leke. Frigorifer kollon ngires, Kombinat

Botuar më 16/03/2018
20.000 leke

SHITEN PAISJE FASD FOODI

Shume Cilesore, frigorifer reklamues me 14 tasa, me kat inoksi, friteze, llamper patate greke, 2 tavolina inoksi

Botuar më 16/03/2018
2.200,00 euro

DEPOZITE INOKSI PROFESIONALE

3000 Litra. Per vaj ose vere

Botuar më 16/03/2018
350.000 leke

PAJISJE FURRE BUKE/PASTIÇERI

Gjendja: e re, Shiten pajisje per furre buke/pastiçeri, shum pak te perdorura. Ne gjendje te shkelqyer. Te ardhura nga Greqia

Botuar më 15/03/2018
3.500,00 euro

SHITEN PAISJET E NJE BIZNESI LENGJE FRUTASH + SANDUIC, TOTALISHT TE KOMPLETARA ME TE GJITHA PAISJET DHE AKSESORET PERKATES: BANAK FRIGORIFER ME 14 VENDE PUNE,

Frigorifer ftohes i gjate, frigorifer ngrires i gjate, k/bufe 2m + bulierin perkates, tavoline inoksi 3m i gjate. Shiten te gjitha

Botuar më 15/03/2018
1.300,00 euro

SHITEN PAISJE MARKETI, FRIGORIFER MURAL DHE BANAK, RAFTE , PESHORE ELEKTRONIKE.

Ne gjendje te mire pune. Shiten me vehte me çmim te arsyeshem ose te gjitha me çmim

Botuar më 15/03/2018
700.000 leke