Gazeta Celesi - Kush njofton gjen!

Njoftime Premium

KERKOHET MESUES/E PER LENDEN ME ZGJEDHJE TEKNOLOGJIA KLASA12

Per provimet e matures, Prane gjimnazit Petro Nini. Te iunteresuarit te kontaktojne ne nr 0674425990

Botuar më 20/03/2018

KURSE NE MATEMATIKE DHE FIZIKE

Ofroj kurse ne lenden e Matematikes per klasen 6-12-te dhe ne lenden e Fizikes per klasat 6-12-te dhe per studentet ne universitet

Botuar më 16/03/2018

KURSE NE MATEMATIKE

Ofroj kurse ne lenden e Matematikes per klasen 10-12-te dhe per studentet ne universitet

Botuar më 16/03/2018