Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

ZEN SOUVLAKI Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: e kenaqshme plus siguracione |
Përshkrim

Me eksperience pune. Puna me turne. Nje dite ne jave pushim., Adresa: Rruga Abdyl Frasheri, prane sheshit Wilson

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Zen souvlaki, kamarier/e
Paga: e kenaqshme plus siguracione

Botuar më 15/05/2018

Telefon