Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Zgara Korcare Liqeni Kërkon të punësojë Pjatalarese

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te jete familjare,e disponueshme per te dyja turnet,nje jave i pari(08-16) nje jave i...

Botuar më 18/03/2019
e kenaqshme

Muzik Live Kalaja Club Prishtine Kërkon të punësojë Balerina

Mosha 18-30 vjeç. Pagesa 30 Euro nata+bakshishe. Orari I punes 21.00-04.00. I ofrohe...

Botuar më 18/03/2019

MORPH KIDS Kërkon të punësojë Punonjese

(kujdestare per femijet ne lokal lodra per femije). Te jene serioze dhe te dashur me ...

Botuar më 18/03/2019

Bar Sofja Kërkon të punësojë Sanitare

Hoteli, paga e kenaqeshme + siguracione me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rruga Komuna e Parisit, prane EHW

Botuar më 20/03/2019

Bar Sofja Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga e kenaqeshme + siguracione me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rruga Komuna e Parisit, prane EHW

Botuar më 20/03/2019

Bar Sofja Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga e kenaqeshme + siguracione me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Rruga Komuna e Parisit, prane EHW

Botuar më 20/03/2019

Diamond Caffe Institut Kërkon të punësojë Pastruese

Kushte te mira pune., Adresa: Koder Kamez, prane Institutit Bujqesor

Botuar më 20/03/2019

Diamond Caffe Institut Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

(F) me eksperience pune, Adresa: Koder Kamez, prane Institutit Bujqesor

Botuar më 20/03/2019

Diamond Caffe Institut Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, Adresa: Koder Kamez, prane Institutit Bujqesor

Botuar më 20/03/2019

Zgara Tirones 1 Kërkon të punësojë Zgarist

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes

Botuar më 19/03/2019

Zgara Tirones 1 Kërkon të punësojë Sallatiere

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rruga e Kavajes

Botuar më 19/03/2019