Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SELECT BAR Kërkon të punësojë Pastruese

Pershkrim

Me eksperience pune, Adresa: Prane Shkolles 4 Deshmoret

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Select bar, pastruese

Botuar me 08/11/2018

Telefon