Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

SANITARE

BAR KAFE BLINI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Ambjent serioz familjare me kend lojrash per femije Me eksperience pune.

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Laprake

Botuar më 15/01/2020

)