Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Sallon Baste Live Kërkon të punësojë Operator

Përshkrim

Llotoje. Mosha deri ne 21-30 vjec, me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: rruga e Kavajes perballe me rrugen e ambasadave ose ish-Volkswagen

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Sallon baste live, operator

Botuar më 12/06/2018

Telefon