Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

GRAND COFFE HOUSE Kërkon të punësojë Sanitare

Paga dhe kushte te mira pune. Mosha deri ne 40 vjeç, Adresa: Blv. “Zogu I”, pran...

Botuar më 19/11/2018

DIAMOND CAFFE Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

(F) Me eksperience pune. Page e kenaqshme, Adresa: 21 Dhjetori

Botuar më 19/11/2018

Tahiti Bar Kërkon të punësojë Banakiere

Paga: Paga 40000 leke |

Me ose pa eksperience pune. Garantohet fjetja. Me kohe te plote ose sezonale, Adresa: Rruga e Gjirit te Lalzit

Botuar më 19/11/2018
Paga 40000 leke

Tahiti Bar Kërkon të punësojë Kamariere

Me ose pa eksperience pune. Garantohet fjetja. Me kohe te plote ose sezonale, Adresa: Rruga e Gjirit te Lalzit

Botuar më 19/11/2018

ARTI I ZGARES Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Vasil Shanto

Botuar më 19/11/2018

Snack Bar “CORNER” Kërkon të punësojë Banakiere

(f). Me eksperience pune. Paga dhe kushte pune shume te mira, Adresa: Rr. “Sami Frashri”, prane Drejtorise se policies Tirane

Botuar më 19/11/2018

Snack Bar “CORNER” Kërkon të punësojë Sanitare

Me eksperience pune. Paga dhe kushte pune shume te mira, Adresa: Rr. “Sami Frashri”, prane Drejtorise se policies Tirane

Botuar më 19/11/2018

PRIVE LOUNGE Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Vasil Shanto

Botuar më 19/11/2018

Bar Oslo Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Me eksperience pune. Pga e kenaqshme, Adresa: Rruga Bardhyl

Botuar më 19/11/2018

Bar Oslo Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Pga e kenaqshme, Adresa: Rruga Bardhyl

Botuar më 19/11/2018