Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Ambein sh.p.k Kërkon të punësojë Punonjes fast-foodi

Kontrata: Kohe e plote | Leke |

(jo fast food tipik por ushqim i shpejt).Lloji i punes eshte sherbimi i ushqimit sipas kerkesave te klienteve dhe pune te tjera brenda orarit te punes si pastrimi i ambjentit, mbledhja e pjatava, etj kur ka kohe te lire.Orari i punes fillon ne oren 10:00 dhe eshte me 2 turne te ndryshme. Turni i dyte eshte deri ne oren 23:30.Avantazh perbejne Njohuri te vogla dhe pasioni ndaj gatimit.Njohuri e gjuhes angleze ose italiane.Personat e interesuar qe deshirojne te dergojne CV:, Tiranë

Botuar më 23/01/2019

Artisti Lounge DON BOSKO Kërkon të punësojë Ndihmes banakier

Me eksperience pune. Te jene te afte te perballojne flukset. Te interesuarit te kontaktojne ne nr e telefonit, Tiranë, Adresa: Rruga Don Bosko

Botuar më 23/01/2019

Bar Oslo Kërkon të punësojë Banakiere

Me eksperience pune. Pga e kenaqshme, Adresa: Rruga Bardhyl dhe Komuna Parisit

Botuar më 22/01/2019

Bar Oslo Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Pga e kenaqshme, Adresa: Rruga Bardhyl dhe Komuna Parisit

Botuar më 22/01/2019

Bar Oslo Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pga e kenaqshme, Adresa: Rruga Bardhyl dhe Komuna Parisit

Botuar më 22/01/2019

Kerkohet Shefe finance

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 22/01/2019

Kerkohet Recepsionist

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 22/01/2019

Kerkohet Kamarier

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 22/01/2019

Kerkohet Shofer

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 22/01/2019

Kerkohet Dj

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Qendra e Biznesit GKAM, Rruga e Kavajes, ngjitur me Kishen Ortodokse, perballe Zonjes se Keshillit te Mire

Botuar më 22/01/2019