Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Piceri Sulltan Kërkon të punësojë Picier/e

Përshkrim

Adresa: Rr. "Siri Kodra", tek Dispanceria, prane stacionit te trenit

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Piceri sulltan, picier/e

Botuar më 15/05/2018

Telefon