Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

PASTRUESE

HOTEL DY PALMAT

Kërkon të punësojë

Kriteret

Pastruese hoteli

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Rruga Elbasanit perballe Ish 7 Xhuxhave

Botuar më 03/12/2019

)