Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

ASISTENT Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Asistent Marketingu. Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 35 vjeç;2) Të ketë mbaruar arsimin e lartë master shkencor/profesional në marketing;3) Të ketë 2 deri në 3 vjet përvojë të mëparshme në fushën e marketingut;4) Të ketë njohuri të mira të mjeteve që përdoren në marketing dhe të parimeve tëreklamimeve;5) Të ketë aftësi të shkëlqyera komunikimi verbal, elektronik dhe nëpërmjet rrjetevesociale;6) Të ketë njohuri shumë të mira të paketës “Office” dhe programeve grafik dizajn, si:Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Corel Draw etj.;7) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;8) Të jetë e matur, e besueshëm dhe profesionale në marrëdhëniet me drejtuesit;9) Të ketë aftësi për të punuar në grup.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Asistente Marketingu” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 19/03/2020
e kenaqshme

NDIHMES KUZHINIER/E Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kërkesat:1) Mosha e preferuar mbi 21 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në këtë pozicion;3) Të ketë mbaruar arsimin e mesëm profesional (Shkollë e Mesme Hoteleri-Turizëm) ose kurse të formimit profesional në profilin: kuzhinier;4) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, ndërgjegje të lartë dhe vëmendjenë detaje;5) Të ketë prezencë dhe paraqitje të rregullt.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Ndihmës/e kuzhinier/e” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 19/03/2020
e kenaqshme

PUNONJESE PASTRIMI Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 40 vjeç;2) Të ketë 1 deri në 2 vjet përvojë të mëparshme në këtë pozicion;3) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës dhe komunikim shumë të mirë nëambientin e punës;4) Të ketë prezencë dhe paraqitje të rregullt.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Punëtore Pastrimi/Sanitare” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:burimetnjerzore@yahoo.com* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 19/03/2020
e kenaqshme

HOSTES Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(femer). Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 35 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në këtë pozicion dhe te modelingut.3) Të ketë mbaruar arsimin e mesëm. Arsimi i lartë ka avantazh;4) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, ndërgjegje të lartë dhe vëmendjenë detaje;5) Të ketë shkathtësi komunikimi me klientët dhe sjellje shumë të mirë në përshtatje meambientin e punës;6) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;7) Të ketë prezencë dhe të jetë person reprezentativ.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Hostess” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 19/03/2020
e kenaqshme

KAMARIERE Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

(femer). Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 35 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në këtë pozicion;3) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, si dhe të jetë e aftë të punoj nëgrup;4) Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi me klientët dhe sjellje shumë të mirë nëpërshtatje me ambientin e punës;5) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;6) Të jetë person reprezentativ.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Kameriere” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 19/03/2020
e kenaqshme

NDIHMES BANAKIER/E Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 35 vjeç;2) Të ketë përvojë të mëparshme në bar dhe restorant3) Të ketë mbaruar arsimin e mesëm.4) Të ketë përkushtim maksimal gjatë orarit të punës, ndërgjegje të lartë dhe vëmendjenë detaje;5) Gjuha angleze është avantazh.6) Të ketë prezencë dhe paraqitje të rregullt.Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Ndihmës/e banakier/e” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 19/03/2020
e kenaqshme

RECEPSIONISTE Shoqëria “ADRIA ENTERTAINMENT” Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Kërkesat:1) Mosha e preferuar nga 21 deri 35 vjeç;2) Të ketë mbaruar arsimin e mesëm dhe profesional (Shkollë e Mesme Hoteleri-Turizëm ose Shkollë e Mesme Tregtare) ose kurse të formimit profesional nëprofilet: recepsion ose sekretari;3) Të ketë mbi 2 vjet eksperiencë punë në pozicione të ngjashme, si: recepsion,sekretari dhe administrim zyre;4) Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi me klientët dhe sjellje shumë të mirë nëpërshtatje me ambientin e punës;5) Të ketë njohuri shumë të mira të paketës “Office”;6) Të ketë njohuri shumë të mira të gjuhës angleze;7) Të jetë person reprezentativ. Procedura e aplikimit: Për të aplikuar për këtë pozicion, jeni të lutur të dërgoni CV-në tuajme subjekt “Recepsioniste” dhe me foto, nëpërmjet email-it në adresën:office@adriaentertainment.al* Do të kontaktohen vetëm kandidatët e përzgjedhur për intervistë., Adresa: ADRIA ENTERTAINMENT sh.a.Rruga “Abdi Toptani”, tek Godina “Torre Drin”, Kati Nr. 12, Apartamenti Nr. 122

Botuar më 19/03/2020
e kenaqshme
)