Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

NDIHMES BANAKIERE

BAR MOTTA

Kërkon të punësojë

Kriteret

Paga dhe kushte pune te kenaqshme

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme

Kontakte

Prane Shkolles Baletit

Botuar më 16/01/2020

)