Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Lokal i Ri Kërkon të punësojë Banakier

2 BANAKIER , Me eksperience pune , paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek pallatet Cabej perballe Era Katerine

Botuar më 15/02/2019

Lokal i Ri Kërkon të punësojë Kamarier

2 KAMARIER , Me eksperience pune , paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek pallatet Cabej perballe Era Katerine

Botuar më 15/02/2019

Lokal i Ri Kërkon të punësojë Sanitare

Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek pallatet Cabej perballe Era Katerine

Botuar më 15/02/2019

BAR KAFE XHI&XHI Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga e kenaqshme, Adresa: Prane spitalit Ushtarak, Laprak

Botuar më 15/02/2019

BAR KAFE XHI&XHI Kërkon të punësojë Banakiere

Paga e kenaqshme, Adresa: Prane spitalit Ushtarak, Laprak

Botuar më 15/02/2019

BAR KAFE COLOMBO Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 15/02/2019

BAR KAFE COLOMBO Kërkon të punësojë Kamarier

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 15/02/2019

RESTORANT GJINOKASTRA Kërkon të punësojë Punetore kuzhine

Page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rr.Nikolla Jorgo,mbrapa ish-Ekspozites

Botuar më 15/02/2019

PRIVILEGE HOTEL & SPA Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhinier/e

Me eksperience pune. Te jete i/e komunikueshem, Adresa: Sauk i vjeter, prane Teg

Botuar më 15/02/2019

PRIVILEGE HOTEL & SPA Kërkon të punësojë Kamarier/e

- Banakier/e. Injejti person ti beje te dyja pozicionet. Te zoteroje gjuhen angleze. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme. Nje dite ne jave pushim, Adresa: Sauk i vjeter, prane Teg

Botuar më 15/02/2019