Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane s...

Botuar me 21/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 19/10/2018

Hotel Kërkon të punësojë Sanitare

Paga 28000 pa sigurime , 3 dite pushim ne muaj , mosha deri ne 45 vjec , me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Perballe ish Ekspozites

Botuar me 22/10/2018

BAR KAFE ROAN Kërkon të punësojë Banakiere

Femer/Me eksperience pune. Paga 25.000 Leke + sigurime. Puna me dy turne, Tiranë, Adresa: Rruga Gjon Kastrioti, Laprake

Botuar me 22/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 21/10/2018

CLUB SHQIPONJA 1 TIRANE Kërkon të punësojë Menaxhere

Paga e kenaqshme Pagesat duke filluar nga 500-800-1500 Euro,, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr.8

Botuar me 21/10/2018

CLUB SHQIPONJA 1 TIRANE Kërkon të punësojë Hostes

Paga e kenaqshme Pagesat duke filluar nga 500-800-1500 Euro,, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr.8

Botuar me 21/10/2018

CLUB SHQIPONJA 1 TIRANE Kërkon të punësojë Balerine

/Balerina. Pagesat duke filluar nga 500-800-1500 Euro,, Adresa: Sheshi Wilson, perball postes nr.8

Botuar me 21/10/2018

Bar Piceri Eldino Kërkon të punësojë Picier

Paga: 55000 plus siguracione |

Te kete eksperience pune., Tiranë, Adresa: Perbri fondacionit Eleonor afer supermarket Aldi

Botuar me 20/10/2018
55000 plus siguracione

FAST-FOOD GERTI Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Me eksperience pune ne kuzhinen tradicionale. Page e kenaqshme. Mosha deri ne 45 vjec. kushte te mira pune., Tiranë, Adresa: Zogu i zi, tek stacioni nderkombetar i autobuzave, mbrapa pallatit te sportit Asllan Rusi

Botuar me 20/10/2018