Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

GRAND COFFE HOUSE Kërkon të punësojë Sanitare

Paga dhe kushte te mira pune. Mosha deri ne 40 vjeç, Adresa: Blv. “Zogu I”, pran...

Botuar më 19/11/2018

Artisti Longe Kërkon të punësojë Kamarier

Paga e kenaqshme, me eksperience pune, Adresa: tek Kryqezimi i Oxhakut

Botuar më 19/11/2018

Artisti Longe Kërkon të punësojë Sanitare

Paga e kenaqshme, kushte te mira pune, Adresa: tek Kryqezimi i Oxhakut

Botuar më 19/11/2018

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 19/11/2018

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 19/11/2018

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Kamariere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 19/11/2018

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Balerine

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 19/11/2018

4 ELEMENTS CLUB Vlore Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Vlore

Botuar më 19/11/2018

4 ELEMENTS CLUB Vlore Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Vlore

Botuar më 19/11/2018

4 ELEMENTS CLUB Vlore Kërkon të punësojë Balerine

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Vlore

Botuar më 19/11/2018