Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

LONG HILL REZIDENCE Kërkon të punësojë Sanitare

Pershkrim

Puna turni pare, Adresa: Mbrapa qendres tregetare TEG

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Long hill rezidence, sanitare

Botuar me 08/11/2018

Telefon