Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BANAKIER/E Bar Artisti Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Preferohet me eksperience pune. Orari i pritjes 07.00-09.00, Adresa: Rr. “Elbasanit”, ish kendi lojrave, pallati I postes, tek Bar Artisti

Botuar më 14/08/2020
e kenaqshme

BANAKIER/E BAR SANLEO Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e poshte shenuar, Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta Nr 5, Tiranë

Botuar më 13/08/2020
E kenaqshme

KAMARIER/E BAR SANLEO Kërkon të punësojë

Paga: E kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrin e poshte shenuar, Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta Nr 5, Tiranë

Botuar më 13/08/2020
E kenaqshme

RECEPSIONIST Hotel Primavera Kërkon të punësojë

Paga: 30.000 leke+sigurime |

Puna turni III.Te dije gjuhen angleze dhe italiane, te dije gjuhen angleze dhe italiane

Botuar më 13/08/2020
30.000 leke+sigurime

PASTRUESE Hotel Primavera Kërkon të punësojë

Paga: 35.000 leke+sigurime |

Me eksperience pune

Botuar më 13/08/2020
35.000 leke+sigurime

KUZHINIER/E RESTORANT NICE & EASY

Paga: Page e kenaqshme |

Mosha deri ne 45 vjec, kushte shume te mira pune, Adresa: Rruga e Kavajes, qendra Condor, Tiranë

Botuar më 13/08/2020
Page e kenaqshme

KAMARIER/E Bar Embo Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Adresa: Komuna e Parisit. Qendra Kristal

Botuar më 12/08/2020
e kenaqshme

BANAKIER/E Select Bar Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, te interesuarit te kontaktojne ne numrine e telefonit ne orarin 10.00-16.00, Adresa: Ish Fusha Aviacionit

Botuar më 12/08/2020
e kenaqshme

MOTORRIST PER SHPERNDARJE FAST-FOOD FRIEND Kërkon të punësojë

Paga: Paga 40.000LEKE +siguracione |

Transporti i garantuar, Adresa: Prane Inxhinierise se ndertimit, Tiranë

Botuar më 12/08/2020
Paga 40.000LEKE +siguracione
)