Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Bar May Fair Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune Paga e kenaqshme, Adresa: Te qendra kristal

Botuar më 22/06/2018

Bar Camel Kërkon të punësojë Pastruese

3 ore paradite, Tiranë, Adresa: Prane shkolles Harry Fultz

Botuar më 22/06/2018

Bar May Fair Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune Paga e kenaqshme, Adresa: Te qendra kristal

Botuar më 22/06/2018

Lokal Familjar Kërkon të punësojë Pastruese

Mosha 30-45 vjeç, pagesa e kenaqshme. Per me teper kontaktoni ne:

Botuar më 22/06/2018

Fast Food Marial Kërkon të punësojë Punonjes fast-foodi

(djem dhe vajza). Page e kenaqshme. Mosha nen 50 vjeç, Adresa: Laprake, rr. "At Zef Valentini", prane Drejtorise se Pergjithshme te Doganave, tek IVECO.

Botuar më 22/06/2018

Fast Food Marial Kërkon të punësojë Pastruese

Page e kenaqshme. Mosha nen 50 vjeç, Adresa: Laprake, rr. "At Zef Valentini", prane Drejtorise se Pergjithshme te Doganave, tek IVECO.

Botuar më 22/06/2018

BAR XHINO Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme, puna 8 ore, Adresa: Ish parku i autobuzave. Rr. "Kongresi Lushnjes"

Botuar më 21/06/2018

Bar New Living Kërkon të punësojë Pastruese

Paga e kenaqshme, 3 ore paradite dhe 3 ore mbasdite, Adresa: Tek Inxhinieria e Ndertimit, kompleksi Magnet

Botuar më 21/06/2018

Zgara Al'Pazar Kërkon të punësojë Zgarist

Me eksperience pune. Orari Punes 15.00-24.00. Paga 40.000 leke+ siguracione, Adresa: Brenda Pazarit te Ri, Perballe me Markaten

Botuar më 21/06/2018

Coffee shop Kërkon të punësojë Kamariere

Kontrata: Kohe e plote | Paga: Shume e mire Leke |

Tiranë, Adresa: Rruga Perlat Rexhepi

Botuar më 21/06/2018
Paga: Shume e mire Leke

TIFFANY BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. Paga 35000 leke., Tiranë, Adresa: Vaso Pasha perballe karburantit Alpet

Botuar më 20/06/2018