Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Ndihmes kuzhinier/e

Kerkohet staf per ne Gjermani ne zonen Hanoveri

Kriteret

I ofrohet stehimi, ushqimi dhe paga shume e mire. Te interesuarit te jene me dokumenta Greke 5 vjecare ose te perhershme ose me dokumenta gjermane

Botuar më 19/08/2019