Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Garden bar Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga mbi nivelin e tregut+sigurime. Me eksperience pune. Ambjent komod dhe familjare,...

Botuar më 17/06/2019

Artisti Longe Kërkon të punësojë Kamarier/e

Kushtet e punes dhe paga shume e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek Oxhaku

Botuar më 18/06/2019

Artisti Longe Kërkon të punësojë Banakier

Puna turni i 3-te. Paga shume e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek Oxhaku

Botuar më 18/06/2019

YELLOW LOUNGE BAR Kërkon të punësojë Kamariere

(femer). Me ose pa eksperience pune., Tiranë, Adresa: Rruga 5 Maji, prane qendres Concord

Botuar më 18/06/2019

Otro Cafe Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga 30.000 leke.Me eksperience pune. Pune afatgjate, Adresa: Prane Liceut Artistik te Tiranes,Prane Institutit te Higjenes, perballe shkolles Osman Myderizi

Botuar më 18/06/2019

Otro Cafe Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga 18.000 leke plus sigurime. Pune afatgjate, Adresa: Prane Liceut Artistik te Tiranes,Prane Institutit te Higjenes, perballe shkolles Osman Myderizi

Botuar më 18/06/2019

Kompleksi Inheritor Kërkon të punësojë Recepsionist

(F/M) Me eksperience pune. Sigurohet fjetje dhe ushqim. Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Lezhë, Adresa: Shengjin

Botuar më 18/06/2019

Kompleksi Inheritor Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. Sigurohet fjetje dhe ushqim. Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Lezhë, Adresa: Shengjin

Botuar më 18/06/2019

Kompleksi Inheritor Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Sigurohet fjetje dhe ushqim. Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Lezhë, Adresa: Shengjin

Botuar më 18/06/2019

SOSITE BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Tek 21 Dhjetori, ish Klubi Partizani, rruga “Ndre Mjeda”

Botuar më 18/06/2019