Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

KAMARIERE

BAR VRANEZI

Kërkon të punësojë

Kriteret

Me eksperience pune
Puna turni I

Detyrat dhe Pagesa

E kenaqshme + sigurime

Kontakte

Blloku 1 Maji, rruga Mihal Popi
Tiranë

Botuar më 08/10/2019

)