Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Pastruese

Me eksperience pune. Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane s...

Botuar me 21/10/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 19/10/2018

AJSI BAR Kërkon të punësojë Banakiere

2 persona. Te dije te beje dhe kafet e ftohta. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rrugae Kavajes, perballe bllokut te ambasadeve

Botuar me 23/10/2018

AJSI BAR Kërkon të punësojë Sanitare

Puna 4 ore ne dite, Tiranë, Adresa: Rrugae Kavajes, perballe bllokut te ambasadeve

Botuar me 23/10/2018

AJSI BAR Kërkon të punësojë Kamarier

2 persona. Me eksperience pune. Paga e kenaqshme dhe kushte te mira pune, Tiranë, Adresa: Rrugae Kavajes, perballe bllokut te ambasadeve

Botuar me 23/10/2018

Pica Time Kërkon të punësojë Shperndares

(Motorrist), me eksperience pune, me motorrin e tij, Tiranë, Adresa: KMY, Yzberisht

Botuar me 23/10/2018

Pica Time Kërkon të punësojë Ndihmes

Picier, puna 8 orarsh, page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: KMY, Yzberisht

Botuar me 23/10/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Kamariere

Mosha 18-5 vjeç. Page e kenqshme+siguracion. Puna turni I, Adresa: Rr. Elbasanit, ngjiur me Degen e Thesarit

Botuar me 23/10/2018

TENDA DIELLI PERI Usta

Per montimin e tendave Page e kenaqshme, Adresa: Unaza e re, tek Astiri

Botuar me 23/10/2018

TENDA DIELLI PERI Rrobaqepes

/Rrobaqepese. Per qepjen e tendave. Paga e kenaqshme, Adresa: Unaze e re, tek Astiri

Botuar me 23/10/2018

Lokal I ri Bar Noi Kërkon të punësojë Pastruese

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. "Ferit Xhajko", prane Restorant Durresit.

Botuar me 23/10/2018

Lokal I ri Bar Noi Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. "Ferit Xhajko", prane Restorant Durresit.

Botuar me 23/10/2018