Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Sanitare

Joena Bistro Bar

Kërkon të punësojë

Kriteret

Paga dhe kushte shume te mira pune

Kontakte

Rr. “Frederik Shiroka”, perballe Hotel Mondial tek 21 Dhjetori

Botuar më 18/08/2019