Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BAR-KAFE Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperienc pune page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek Marteniteti i ri

Botuar më 16/02/2019

BAR-KAFE Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperienc pune, page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek Marteniteti i ri

Botuar më 16/02/2019

Zgara Kristi Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

E mirefillte. Paga e kenaqshme. Te njohi kuzhinen tradocionaleMosha deri ne 50 vjeç, Adresa: Mbrapa Ministrise se Arsimit

Botuar më 16/02/2019

Zgara Kristi Kërkon të punësojë Pjatalarese

Paga e kenaqshme, Adresa: Mbrapa Ministrise se Arsimit

Botuar më 16/02/2019

Lokal i Ri Kërkon të punësojë Banakier

2 BANAKIER , Me eksperience pune , paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek pallatet Cabej perballe Era Katerine

Botuar më 15/02/2019

Lokal i Ri Kërkon të punësojë Kamarier

2 KAMARIER , Me eksperience pune , paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek pallatet Cabej perballe Era Katerine

Botuar më 15/02/2019

Lokal i Ri Kërkon të punësojë Sanitare

Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek pallatet Cabej perballe Era Katerine

Botuar më 15/02/2019

BAR KAFE XHI&XHI Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga e kenaqshme, Adresa: Prane spitalit Ushtarak, Laprak

Botuar më 15/02/2019

BAR KAFE XHI&XHI Kërkon të punësojë Banakiere

Paga e kenaqshme, Adresa: Prane spitalit Ushtarak, Laprak

Botuar më 15/02/2019

BAR KAFE COLOMBO Kërkon të punësojë Kuzhiniere

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Prane ish stacionit te trenit, perballe Postes Shqiptare

Botuar më 15/02/2019