Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune.Per me teper lutemi kontaktoni ne:, Adresa: Bulevardi Zogu I, pra...

Botuar më 20/07/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Per me teper lutemi kontaktoni ne:, Adresa: Bulevardi Zogu I, prane Stacionit te tren...

Botuar më 20/07/2018

CHLOE BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Tek ing. Ndertimit, perballe Insitutit te Fiskultures

Botuar më 23/07/2018

CHLOE BAR Kërkon të punësojë Pastruese

Ofrohet pagese e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Tek ing. Ndertimit, perballe Insitutit te Fiskultures

Botuar më 23/07/2018

VILA SHARD Kërkon të punësojë Kamarier

ME EKSPERIENCE, Tiranë, Adresa: Rr. Myslym Shyri, perballe Albtelecom

Botuar më 22/07/2018

VILA SHARD Kërkon të punësojë Banakier/e

ME EKSPERIENCE, Tiranë, Adresa: Rr. Myslym Shyri, perballe Albtelecom

Botuar më 22/07/2018

4 ELEMENTS CLUB Sarande Kërkon të punësojë Balerine

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Sarande

Botuar më 22/07/2018

Finix Club Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Sarande

Botuar më 22/07/2018

Finix Club Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Sarande

Botuar më 22/07/2018

Finix Club Kërkon të punësojë Balerine

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Sarande

Botuar më 22/07/2018

Finix Club Kërkon të punësojë Kamariere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Sarande

Botuar më 22/07/2018