Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Fast Food Marial Kërkon të punësojë Punonjes fast-foodi

Përshkrim

(djem dhe vajza). Page e kenaqshme. Mosha nen 50 vjeç, Adresa: Laprake, rr. "At Zef Valentini", prane Drejtorise se Pergjithshme te Doganave, tek IVECO.

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Fast food marial, punonjes fast-foodi

Botuar më 12/06/2018

Telefon