Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga dhe kushte te mira pune, Adresa: Blv. “Zogu I”, prane stacioni te trenit.

Botuar me 19/10/2018

Bar Pasticeri Vittoria Kërkon të punësojë Kamarier/e

Orari i punes i plote dhe me eksperience pune , paga e kenaqshme + siguracione, Tiranë, Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta prane Gjykates se rrethit

Botuar me 19/10/2018

Bar Pasticeri Vittoria Kërkon të punësojë Pastruese

Orari i punes i plote , paga e kenaqshme + sigurime, Tiranë, Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta prane Gjykates se rrethit

Botuar me 19/10/2018

Bar Kafe Kërkon të punësojë Kamariere

/ Kamarier. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Rr. "Durresit", perballe shkolles "Qemal Stafa"

Botuar me 19/10/2018

BAR KAFE GLORIA Kërkon të punësojë Kamarier

Me eskperience pune, te jete i sjellshem dhe i komunikueshem, Tiranë, Adresa: Rr. “Ali Pashe Gucia”, tek gjimnazi "Partizani"

Botuar me 19/10/2018

YELLOW COFFE BAR Kërkon të punësojë Kamariere

Me ose pa eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rruga e Dibres, perballe viles Gold, kompleksi Halili

Botuar me 19/10/2018

YELLOW COFFE BAR Kërkon të punësojë Hostes

Me ose pa eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rruga e Dibres, perballe viles Gold, kompleksi Halili

Botuar me 19/10/2018

LOKAL ZGARE Kërkon të punësojë Kamarier/e

Puna me dy turne. Me eksperience pune ne lokal zgare, Adresa: Tek Brryli

Botuar me 19/10/2018

Conford Bar Kërkon të punësojë Banakiere

Te jene me eksperience pune, Adresa: Rr. "Don Bosko"

Botuar me 19/10/2018

Conford Bar Kërkon të punësojë Kamarier

Te jene me eksperience pune, Adresa: Rr. "Don Bosko"

Botuar me 19/10/2018