Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Colosseo 2 Kërkon të punësojë Picier/e

Përshkrim

Me eksperience pune, paga e kenaqshme, Adresa: Rruga Sami Frasheri, nr 39, 100 m siper Gjimnazit Petro Nini Luarasi

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Colosseo 2, picier/e

Botuar më 18/06/2018

Telefon