Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

WINTENGARTEN BISTRO Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune. Te njohi gjuhen Angleze, Tiranë

Botuar me 21/09/2018

Bar Pasticeri Vittoria Kërkon të punësojë Kamariere

Orari i punes i plote dhe me eksperience pune, Tiranë, Adresa: Bulevardi Gjergj Fishta prane Gjykates se rrethit

Botuar me 21/09/2018

PICERI IL SOLE Kërkon të punësojë Picier

Me eksperience pune, page kenaqshme, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, perballe me karburant Kastratin

Botuar me 20/09/2018

PICERI IL SOLE Kërkon të punësojë Shperndares

( Motorrist). Me motorrin e picerise, paga 30.000leke ushqim falas siguracione te paguara, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, perballe me karburant Kastratin

Botuar me 20/09/2018

PICERI IL SOLE Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

Me eksperience pune, paga 35000 leke, Tiranë, Adresa: Unaza e Re, perballe me karburant Kastratin

Botuar me 20/09/2018

Kerkohet Ndihmes kuzhiniere

Adresa: Rr. “Fortuzi”, ne krah te Ministrise se Drejtesise

Botuar me 20/09/2018

Bar Kafe "WINE BAR" Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, paga 20000 + siguracione, Adresa: Rruga e kosovareve, Kompleksi Dinamo,

Botuar me 20/09/2018

BAR UNIVERS Kërkon të punësojë Kamarier

Me eksperience pune, Paga shume e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Unazaz e Re

Botuar me 20/09/2018

BAR UNIVERS Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga shume e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Unazaz e Re

Botuar me 20/09/2018