Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

BIOTEKA JUICE & SMOOTHIE SHOP Kërkon të punësojë Banakiere

Femer! Puna me dy turne, turni i pare 7.00-15.00, turni i dyte 15.00-23.00. Paga 35.000 leke+bakshishe dhe sigurime shoqerore. Preferohen mosha 22-35 vjece, me eksperience pune ne banak. Te jene te komunikueshme pasi perfshihet edhe pjesa e sherbimit ndaj klientit., Adresa: Rruga Ibrahim Rugova, Prapa Presidences

Botuar më 17/02/2019

BAR-KAFE Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperienc pune page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek Marteniteti i ri

Botuar më 16/02/2019

BAR-KAFE Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperienc pune, page e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek Marteniteti i ri

Botuar më 16/02/2019

Zgara Kristi Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

E mirefillte. Paga e kenaqshme. Te njohi kuzhinen tradocionaleMosha deri ne 50 vjeç, Adresa: Mbrapa Ministrise se Arsimit

Botuar më 16/02/2019

Zgara Kristi Kërkon të punësojë Pjatalarese

Paga e kenaqshme, Adresa: Mbrapa Ministrise se Arsimit

Botuar më 16/02/2019

Lokal i Ri Kërkon të punësojë Banakier

2 BANAKIER , Me eksperience pune , paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek pallatet Cabej perballe Era Katerine

Botuar më 15/02/2019

Lokal i Ri Kërkon të punësojë Kamarier

2 KAMARIER , Me eksperience pune , paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek pallatet Cabej perballe Era Katerine

Botuar më 15/02/2019

Lokal i Ri Kërkon të punësojë Sanitare

Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek pallatet Cabej perballe Era Katerine

Botuar më 15/02/2019