Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BAR OSLO Kërkon të punësojë Pastruese

Karakteristika

Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Bar oslo, pastruese
Përshkrim

Puna paradite, Orari 06.00-14.00, Paga 24.000 leke + sigurime, Adresa: Unaza e Re


Botuar më 15/04/2019

Telefon