Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

JOY COFFEE & DRINK Kërkon të punësojë Pastruese

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune, Adresa: 21 Dhjetori

Botuar me 21/09/2018
e kenaqshme dhe siguracione

JOY COFFEE & DRINK Kërkon të punësojë Kamarier/e

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune, Adresa: 21 Dhjetori

Botuar me 21/09/2018
e kenaqshme dhe siguracione

JOY COFFEE & DRINK Kërkon të punësojë Banakiere

Paga: e kenaqshme dhe siguracione |

Me eksperience pune, Adresa: 21 Dhjetori

Botuar me 21/09/2018
e kenaqshme dhe siguracione

Capricciosa Lali Kërkon të punësojë Punonjese

Per pergatitjen e sanduicit. Me ose pa eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek ura e Selites, afer Universitetit Europian te Tiranes

Botuar me 21/09/2018

Capricciosa Lali Kërkon të punësojë Pastruese

Me ose pa eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek ura e Selites, afer Universitetit Europian te Tiranes

Botuar me 21/09/2018

Capricciosa Lali Kërkon të punësojë Shperndares

(Motorrist). Me motorrin e picerise. Me ose pa eksperience pune. Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek ura e Selites, afer Universitetit Europian te Tiranes

Botuar me 21/09/2018

Capricciosa Lali Kërkon të punësojë Ndihmes kuzhiniere

Me ose pa eksperience pune, paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Tek ura e Selites, afer Universitetit Europian te Tiranes

Botuar me 21/09/2018