Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BAR KAFE "SIAR" Kërkon të punësojë Banakiere

Përshkrim

Me eksperience pune, Adresa: Rr. “Kavajes”, p.96, sh.2 Tirane

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Bar kafe "siar", banakiere

Botuar më 14/05/2018

Telefon