Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

BAR KAFE Kërkon të punësojë Pastruese

Përshkrim

Me ose pa eksperience pune, Adresa: Rruga "Myslym Shyri", ngjitur me Sigurimet Shoqerore

Karakteristika
Oferta pune, Ofroj punë, Restorante dhe lokale
Bar kafe, pastruese

Botuar më 16/05/2018

Telefon