Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Artisti Lounge Bar Kërkon të punësojë Banakier/e

Me eksperience pune. Te afte te perballojne fluksin, Tiranë, Adresa: Rr .”Teodor K...

Botuar më 11/07/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Me eksperience pune.Per me teper lutemi kontaktoni ne:, Adresa: Bulevardi Zogu I, pra...

Botuar më 10/07/2018

TWIST BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Per me teper lutemi kontaktoni ne:, Adresa: Bulevardi Zogu I, prane Stacionit te tren...

Botuar më 10/07/2018

Dessert Bar Kërkon të punësojë Ndihmes

Krepiere. Paga dhe kushte pune te kenaqshme, Adresa: Bulevardi Bajram Curri, tek Pallatet Agimi

Botuar më 18/07/2018

Dessert Bar Kërkon të punësojë Krepier/e

Eksperienca perben avantazh. Page e kenaqshme, Adresa: Bulevardi Bajram Curri, tek Pallatet Agimi

Botuar më 18/07/2018

YELLOW COFFEE BAR Kërkon të punësojë Banakier/e

Paga e kenaqshme, Tiranë, Adresa: Rruga e Dibres, perballe viles Gold, kompleksi Halili

Botuar më 17/07/2018

YELLOW COFFEE BAR Kërkon të punësojë Kamarier/e

Tiranë, Adresa: Rruga e Dibres, perballe viles Gold, kompleksi Halili

Botuar më 17/07/2018

MUZIK LIVE kerkon te punesoje me hapjen e sezonit te ri korrik gusht : Kengetare

Me eksperience pune. Ofrohen kushte te mira pune dhe page e kenaqshme, Tiranë

Botuar më 17/07/2018

Tahiti Bar Kërkon të punësojë Kamariere

Paga: 40000 leke |

Me ose pa eksperience pune. Garantohet fjetja. Me kohe te plote ose sezonale, Adresa: Rruga e Gjirit te Lalzit

Botuar më 17/07/2018
40000 leke

Bar Disti Kërkon të punësojë Kamarier

Profesionist. Paga e kenaqshme, Adresa: Rr. "Qemal Stafa"

Botuar më 17/07/2018

FURRE BUKE Kërkon të punësojë Pasticier/e

Me eksperience pune. Paga e kenaqshme + siguracion, Adresa: Prane Ures se Poligrafikut

Botuar më 17/07/2018