Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

KAMARIER/E Garden bar Kërkon të punësojë

Paga: Paga mbi nivelin e tregut+sigurime |

Me eksperience pune, ambjent komod dhe familjare, Adresa: Blv Bajram Curri, Prane Dip...

Botuar më 07/10/2019
Paga mbi nivelin e tregut+sigurime

KAMARIER/E Bar Dubai Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme |

Me eksperience pune, Adresa: Tek "21 Dhjetori", perballe Inxhinierise

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme

KAMARIER Bar Kafe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme+siguracion |

Ofrohen kushte te mira pune. Puna turni II, Adresa: 300m mbi Gjimnazin Partizani.

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme+siguracion

BANAKIER Bar Kafe Kërkon të punësojë

Paga: e kenaqshme + siguracion |

Kushte te mira pune. Puna turni II, Adresa: 300m mbi Gjimnazin Partizani.

Botuar më 14/10/2019
e kenaqshme + siguracion

MIKPRITESE DIFI CLUB Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 |

/Hostess. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 14/10/2019
50000-100000

KAMARIERE 4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 |

Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 14/10/2019
50000-100000

BALERINE 4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 |

Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 14/10/2019
50000-100000

PUNONJESE DIFI CLUB Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 |

-Vajza per shitjen e luleve. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 14/10/2019
50000-100000

NDIHMES BANAKIERE 4 ELEMENTS CLUB Vlore Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 |

Akomodim I siguruar, Adresa: Vlore

Botuar më 14/10/2019
50000-100000

MIKPRITESE 4 ELEMENTS CLUB Vlore Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 |

/Hostess.Akomodim I siguruar, Adresa: Vlore

Botuar më 14/10/2019
50000-100000

NDIHMES BANAKIERE DIFI CLUB Kërkon të punësojë

Paga: 50000-100000 |

Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 14/10/2019
50000-100000
)