Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Njoftime Premium

Njoftime Top

Zgara Korcare Liqeni Kërkon të punësojë Ndihmes kamarier/e

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te jete serioz dhe i disponueshem per te dyja turnet, Tiranë, Adresa: adresa zgara k...

Botuar më 19/02/2019
e kenaqshme

Zgara Korcare Liqeni Kërkon të punësojë Pjatalarese

Kontrata: Kohe e plote | Paga: e kenaqshme |

Te jete familjare dhe i disponuesheme per te dyja turnet, Tiranë, Adresa: adresa zga...

Botuar më 19/02/2019
e kenaqshme

Destination Lounge Kërkon të punësojë Kamariere

Ofrohet page e kenaqshme dhe kushte shume te mira pune, Adresa: Prane Ministrise se Drejtesise, rr."Fortuzi"

Botuar më 21/02/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Punonjese

-Vajza per shitjen e luleve. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 21/02/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 21/02/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 21/02/2019

DIFI CLUB Kërkon të punësojë Kamariere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar., Adresa: Sarande

Botuar më 21/02/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Ndihmes banakiere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 21/02/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 21/02/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Kamariere

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 21/02/2019

4 ELEMENTS CLUB Tirane Kërkon të punësojë Balerine

Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Rr. Barrikadave, tek ish kinema 17 Nentori

Botuar më 21/02/2019

4 ELEMENTS CLUB Vlore Kërkon të punësojë Mikpritese

/Hostess. Pagat 50000-100000. Akomodim I siguruar, Adresa: Vlore

Botuar më 21/02/2019