Gazeta Celesi - Portali i njoftimeve

Pastruese

Bar Kafe Ardi

Kërkon të punësojë

Kriteret

Paga dhe kushte pune shume te kenaqshme

Kontakte

Pazari I ri, ngjitur me dyqan EHW

Botuar më 20/08/2019